Formel 1 i Singapore

Stadsstaten Singapore är känd för många olika saker. Detta inkluderar bland annat faktorer som att det är en av de starkaste ekonomierna i Asien, en av världens allra säkraste platser, ….

Summer X Games 2018

X Games är en klassisk tävling i extremsport. Sedan 1995 har den årligen främst hållits på olika platser runt om i USA. Numera hålls X Games dock även på andra ….

Nordea Masters intar Göteborg

Nordea Masters är ett av Sveriges största idrottsevenemang och är en golfturnering som årligen äger rum i landet. Varje år arrangeras golftävlingen på olika golfbanor runtom i landet och i ….

Zlatan går med i Bethard!

Det händer grejer på Malta. Erik Skarp, VD och grundare av Bethard, har rott i hamn det tyngsta nyförvärvet genom tiderna inom spelbranschen. Det är svensk fotbolls bäste spelare genom ….

MFF:s jakt på succé fortsätter

Mesta mästarna Malmö FF befinner sig just nu i Florida för att ladda upp inför säsongen 2018. Tränare Magnus Pehrsson har gått ut med tydliga mål inför säsongen: Cupguld, SM-guld ….

Toppmöte i Premier League ikväll

Ligatvåan Manchester United tar sitt pick och pack och beger sig till norra London och Wembley för att ställas mot tabellfemman Tottenham Hotspur i vad som väntas bli en grym ….

JVM: Final väntar för Juniorkronorna!

Efter en makalös final mot USA så kunde juniorkronorna andas ut och se fram emot en final mot de regerande världsmästarna. Kanada fick en drömmotståndare i semifinalen då Tjeckien smått ….

Premier League-omgång med bra odds!

På lördag är det äntligen dags för premier League igen och vi riktar blickarna mot King Power Stadium där Leicester City möter Manchester United. Två lag som under veckans gång ….