Speltips Djurgarden – Sirius

Det har blivit dags för tabellettan Djurgården att ta emot Sirius på Tele 2 Arena den 10:e augusti. Vad kan vi förvänta oss av detta möte och hur lägger du ….

August 9, 2019

Speltips Malmö – Sirius

Serieledande Malmö FF tar emot ett Sirius som gått över förväntan och ligger tia i tabellen. Trots att Sirius är starka med bland annat en tung bortaseger mot  IFK Norrköping ….

July 17, 2019

Abu Dhabi Grand Prix

Abu Dhabi var tidigare känt som Dubais mindre välkända och mer outvecklade lillebror. Detta har det dock blivit ändring på under de senaste åren, och numera utmärker sig Abu Dhabi ….

November 22, 2018

Sista omgången av Allsvenskan 2018

Sommaren är i full gång vilket för många svenskar innebär uteslutande tankar på sol, bad och semester. För personer intresserade av landets högsta serie i fotboll innebär det något helt ….

November 9, 2018

Turkiet mot Sverige i Nations League

Den 17 november är en viktig dag för svensk landslagsfotboll. Då ställs nämligen Sverige mot Turkiet på bortaplan. För att Sverige ska ha chans att vinna gruppen, ta sig till ….

November 3, 2018

Allt om Stockholm Open

Stockholm Open är ett välkänt fenomen för många inbitna sportälskare. Denna stockholmsbaserade tennisturnering hör till ATP-tourens 250 Series. I Stockholm Open finns det en herrsingelklass och en herrdubbelklass. Årlig turnering ….

October 30, 2018

Formel 1 i Singapore

Stadsstaten Singapore är känd för många olika saker. Detta inkluderar bland annat faktorer som att det är en av de starkaste ekonomierna i Asien, en av världens allra säkraste platser, ….

October 15, 2018

Summer X Games 2018

X Games är en klassisk tävling i extremsport. Sedan 1995 har den årligen främst hållits på olika platser runt om i USA. Numera hålls X Games dock även på andra ….

September 29, 2018

Nordea Masters intar Göteborg

Nordea Masters är ett av Sveriges största idrottsevenemang och är en golfturnering som årligen äger rum i landet. Varje år arrangeras golftävlingen på olika golfbanor runtom i landet och i ….

September 20, 2018