Toppmöte i Premier League ikväll

Ligatvåan Manchester United tar sitt pick och pack och beger sig till norra London och Wembley för att ställas mot tabellfemman Tottenham Hotspur i vad som väntas bli en grym tillställning på onsdagskvällen.

bethard

Det är ett hemmalag i form av Tottenham Hotspur, som kommer till denna match med ett något sargat självförtroende. Efter att ha ställt en relativt stark elva på benen i förra veckans FA-cupmöte med Newport County, mäktade Spurs endast med ett 1-1-resultat och därmed ett omspel på hemmaplan efter att dessutom ha legat under i stora delar av matchen innan livräddaren Harry Kane lyckades kvittera. Det var nog inte det resultatet Mauricio Pochettino förväntade sig inför mötet med League 2-baserade Newport och nu tvingas alltså hans lag att ställas mot dem ännu en gång. Tungt för Tottenham som förutom kvällens match mot United har ett väldigt tufft spelschema de kommande veckorna då laget ska ställas mot Liverpool, Arsenal och Juventus.

Därför är det lite märkligt att Pochettino fortfarande inte har agerat på transfermarknaden genom att plocka in förstärkningar. Visserligen verkar det som om yttern Lucas Moura kan vara på väg in innan fönstret stänger ikväll, men nog skulle det behövas någon spelare till. Med tanke på den relativt tunna trupp han har till sitt förfogande kan han bara hoppas att spelare som Harry Kane, Christian Eriksen och Jan Verthongen håller sig skadefria. Med detta sagt är det ganska många spelare i laget som dras med sjukdomar och skavanker inför kvällens toppmöte. De spelare det rör sig om är Hugo Lloris, Christian Eriksen, Danny Rose, Toby Alderweireld, Harry Winks, Erik Lamela och Serge Aurier. Samtliga av dessa spelare kommer att genomgå sena fystester för att se om de kan klara av att delta i denna match.

Därmed kan Tottenham ställa upp med denna möjliga startelva:

Lloris; Trippier, Sanchez, Verthongen, Davies; Dembele, Dier, Alli, Eriksen, Son; Kane.

United har ännu inte släppt in mål år 2018

För Jose Mourinho och hans mannar har det nya året inletts helt fläckfritt då de på sina fem första matcher för året har vunnit varenda en och dessutom har de hållit nollan i samtliga matcher, vilket så klart är väldigt imponerande. I förra veckan ställdes de mot Yeovil Town i en match som slutade med en bekväm 4-0-seger och vidare avancemang i den engelska FA-cupen. Stjärnförvärvet Alexis Sanchez som hämtades in från Arsenal just förra veckan slängdes in i hetluften omedelbart och han fick spela 72 minuter i sin första match för klubben. Innan han byttes ut hade han dessutom hunnit med att göra sin första poäng och assist för ”The Red Devils”. Han kan hoppas att utöka sin poängskörd ytterligare ikväll, då han med största sannolikhet kommer att få göra sin Premier League-debut mot sina gamla Londonrivaler. Dock återstår det att se om han får göra det från start eller om han får inleda vid sidan av på bänken till en början. Saknas i denna match för United gör Daley Blind, Eric Bailly och veteranen Zlatan Ibrahimovic.

Hämta bonus här

Detta gör att Jose Mourinho kan mönstra en möjlig startelva som ser ut så här:

De Gea; Valencia, Smalling, Jones, Young; Lingard, Matic, Pogba; Sanchez, Lukaku, Martial.

Vill du spela på denna match mellan Tottenham Hotspur och Manchester United eller någon av de andra matcherna som spelas på onsdagen så rekommenderar vi att du gör det hos Bethard. Bethard erbjuder just nu sina nya spelare en skön välkomstbonus på 100 % upp till 1400 kronor!

Tagged with:

Leave a Comment