Betrally

Spänn fast dig för ett utav de mest fartfyllda racen du någonsin kommer att vara med om. Hos Betrally finns det inga begränsningar eller stopp, här är det full fart framåt mot vinsterna som gäller. Med en glödande passion för sport och odds i alla dess former så är Betrally ett paradis för alla sportfantaster där ute.

Statistik och siffror har en tendens till att bli ointressant i längden men att Betrally varje vecka kan erbjuda spel på över 60 000 matcher med över 2000 olika spelalternativ är inget annat än fantastiskt. Chansen att du ska hitta spelet du söker hos Betrally är stor då man sitter inne med ett utbud på över 60 olika sporter, allt ifrån fotboll till vattenpolo. För att sticka ut från mängden erbjuder Betrally även en mängd olika specialspel som du inte hittar någon annanstans.
Här finns ingen tid att slösa, slå dig ner och spänn fast säkerhetsbältet. Nu kör vi!

Kundtjänst & Support

Stött på problem längs vägen eller någon fråga rörande Betrally? Du är välkommen att kontakta deras support via livechatt, telefon eller mail under dygnets alla timmar. Ingen fråga är för dum, du kommer alltid att få ett svar när du vänder dig till supporten. Telefon och livechatt besvaras med en gång medans du som skickar din fråga via mail kan räkna med att få svar inom 24 timmar, oftast snabbare än så.

Insättningar & Uttag

Du kan vara säker på att dina betalningsuppgifter är i trygga händer hos Betrally. Man accepterar de flesta betalningsmetoder som till exempel VISA, Mastercard, Skrill och NETELLER. Dina insättningar behandlas med en gång medans uttag kan ta upp till 3 arbetsdagar. Minsta möjliga belopp, både gällande insättningar och uttag är 100 kronor.

Avslutningsvis

Snabbt, enkelt och användarvänligt. Betrally är den snabbaste vägen mot ett underhållande och vinstgivande spelande. Du kommer att hitta spel på alla dina favoritlag och oavsett vilken sport du väljer att spela på så kan du räkna med att oddsen håller högsta klass. Betrally erbjuder även casinospel för de som vill ha en paus från det täta matchandet på oddssidan. Bli medlem nu och ge dig själv upp till 1000 kronor extra att spela för!