Coolbet

Stay cool. Bet responsibly. Det är det Coolbet med sin slogan vill att sina kunder ska anamma när de spelar på deras hemsida och det låter väl inget annat än fullkomligt rimligt? Spela ansvarsfullt, stay cool och håva in storvinsten! Bakom Coolbet ligger det estniska bettingföretaget med namnet Stay Cool som har fått till en riktig fullträff när det kommer till just Coolbet. Namnet är inte bara väldigt lätt att komma ihåg, utan det spelbolaget står för, det vill säga stay cool, bet responsibly, är något som alla spelare bör anamma för att kunna ha bästa förutsättningarna till en så bra spelupplevelse som det bara går.

Spelbolaget är baserat i härliga Estland, där de har erhållit sin välförtjänta och strängt reglerade spellicens för både estniska och icke-estniska kunder. Därmed kan du vara helt säker på att de estländska myndigheterna gör allt för att du ska kunna spela så säkert det bara går och att det inte händer något fuffens med dina transaktioner eller personliga uppgifter när du väljer att spela hos Coolbet. När du surfar in på Coolbet.com möts du av en oerhört snygg och välorienterad sajt med en grym svart design och en ännu snyggare logga att vila ögonen på. Med sin innovation och hunger att ständigt förbättra spelupplevelsen och produkten är Coolbet definitivt värt att spela hos!

Odds och marknader hos Coolbet

Marknaderna hos Coolbet är inte bara coola, de är dessutom väldigt många. Precis som på hos de flesta andra spelbolag är det fotbollsmarknaden som dominerar då du kan hitta alla möjliga turneringar och ligor att spela på. Det är med andra ord inte bara de största tävlingarna (VM, EM, Champions League, Europa League, Premier League) du kan spela på, utan om du sitter på en viss expertis inom exempelvis den Thailändska högstaligan så kan du givetvis välja att spela på den också.

Som sagt så är det inte bara fotbollens utbud att ta del av hos Coolbet, utan du kan bland annat spela på ishockey, isbandy, tennis, boxning, cricket, snooker för att bara nämna några. Varje sport erbjuder ligor och tävlingar från alla delar av världen, vilket gör att du kommer att hitta just det du söker på den enorma marknad som erbjuds hos spelbolaget varje dag.

Klassiska spel som 1X2 finns så klart att spela på, men Coolbet hade inte varit prisbelönta om de endast hade erbjudit detta alternativ. Därför finns det exempelvis ofta matcher med boostade odds och du kan välja på mängder av marknader att spela på, så som resultat, asian handicap, över/under och mycket mer.

Men Coolbet begränsar sig inte bara till sportens värld, utan du kan spela på flera andra coola grejer som till exempel politik och finans om du skulle känna för det.

Coolbet i din mobil

I dagens högteknologiska samhälle som vi alla lever i är det många spelare som ser det som en självklarhet att kunna spela via sina bärbara enheter. Det tycker Coolbet också. Därför har Coolbet gjort det möjligt för dig att kunna spela på deras sajt var du än befinner dig. Det kvittar om du har smartphone eller surfplatta, iPhone, Android, Huawei eller någon annan operatör, så länge du har internetuppkoppling så kan du ta del av Coolbets utbud. Dessvärre har inte spelbolaget kommit ut med någon app, men det går så klart utmärkt att surfa på deras snabba hemsida via din mobila webbläsare.

Kundtjänst och support hos Coolbet

En bra kundtjänst/support är A och O hos ett bra spelbolag och Coolbet är inget undantag. Coolbet är kända för sin utmärkta kundtjänst oavsett vilken typ av problem du skulle stöta på, eller vilka frågor du än kan tänkas ha. Kundtjänsten har öppet för dig mellan 08.00 – 01.00, så känn dig fri att kontakta dem när du vill mellan dessa tider på dygnet.

Det vanligaste sättet folk använder för att få hjälp är så klart live chatten. Via den kan du få hjälp snabbt som vinden så fort du stöter på några problem eller bara vill ställa en enkel fråga. Du får direkt kontakt och med en medelsvarstid på 15 sekunder är Coolbets kundtjänst en av de allra snabbaste i branschen. Har du något mer komplicerat problem eller en ännu klurigare fråga som kanske tar lite längre tid att formulera och reda ut så kan du naturligtvis alltid slänga iväg ett mail. Och för den mer pratglade som inte har något emot att kommunicera med en röst istället för text, så finns det ett gratisnummer för dig att ringa.

Avslutningsvis

Coolbet är definitivt ett spelbolag vi kan rekommendera. Med sina innovativa kampanjer, bonusar och spelalternativ har Coolbet ett övertag gentemot andra spelbolag. Lägg dessutom till en generös välkomstbonus med schyssta omsättningskrav för den som är ny medlem på sajten, så hittar vi inte mycket negativt. Det man som spelare kanske kan sakna är en kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt, samt en app. Med det sagt så är detta absolut något man som spelare överlever fint utan och det finns absolut inget fel på Coolbets hemsida.

Bli medlem redan idag och ta del av vad det omåttligt populära spelbolaget har att erbjuda! Och kom ihåg: Stay cool. Bet responsibly.