Mr Ringo

Mr Ringo lanserades år 2014 och är registrerat på Malta. Verksamheten inriktar sig på spelare som vill ha en riktig spelupplevelse och med en rad olika bonusar att ta del av kan du starta ditt äventyr på bästa möjliga vis.
Mr Ringo erbjuder sina spelare en grym sportsbook som man något udda, valt att namnge ”Sportvadhållning”. Det är en sportsbook som ger dig allt som du behöver för en häftig spelupplevelse. Spelare fastnar för detta spelbolag på grund av ett stort utbud av spel och fina odds. Vare sig du spelar på datorn, mobilen eller på surfplattan, har du tillgång till Mr Ringos tjänster på samma enkla och smidiga sätt.

Spela hos Mr Ringo

Sedan starten har verksamheten attraherat nya spelare, mycket tack vare den vänliga och enkelnavigerade sajten med det stora utbudet. Du kan enkelt klicka dig runt och hitta ditt nästa spel och responsiviteten underlättar processen. Oavsett vilken meny eller spel du klickar dig in på får du en högklassig upplevelse. Ett måste att testa!

Sportsbook och odds

Mr Ringo har etablerat en komplett sportsbook med allt en spelare kan behöva. Du hittar alltifrån spel på handboll och golf till mer populära bettingsporter som fotboll och ishockey. För att lägga ditt bett behöver du bara välja sport och liga/match i menyn till vänster och sedan får du massor av spelalternativ på den valda matchen. Med ett stort spelutbud finner säkerligen något för dig i din jakt på de fina vinsterna.

Skulle du föredra att spela på en live match finner du en fulländad sektion för livespel. Du får ett lika fint utbud med de bästa oddsen och allt du behöver göra är att välja ditt nästa spel. Du kan följa matchen live för maximal upplevelse och minimal risk. Skapa en känsla av nästa händelse i matchen och lägg ett spel på det du tror händer härnäst.

Casino/sport i mobilen

Sajten är fräsch, smidig och full av möjligheter. Mr Ringo levererar en webbsida med enkel navigering och lika användarvänlig i mobilen och surfplattan som på datorn. Du kan oavsett enhet snabbt och enkelt navigera dig fram till ditt nästa spel.

Kundtjänst

Skulle du ha några frågor så finns det flera sätt att söka svar på. Du kan klicka dig in på sidan med ”Frequently asked questions” som täcker en stor del av de funderingar som vanligtvis dyker upp hos spelare. Finner du inte svar på din fråga där kan du alltid vända dig till den trevliga och hjälpsamma kundtjänsten som finns där för svar på dina frågor. Du kan mejla in eller kontakta supporten via livechatt-funktionen som dagligen är öppen mellan 11.00 och 19.00.