JVM: Final väntar för Juniorkronorna!

Efter en makalös final mot USA så kunde juniorkronorna andas ut och se fram emot en final mot de regerande världsmästarna. Kanada fick en drömmotståndare i semifinalen då Tjeckien smått otroligt lyckades vinna mot ett på förhand favorittippat Finland. Lördagens match blir något av en rysare. Nedsläpp 19:00.

leo

Sverige är klart för JVM-final i Ishockey. Man körde fullkomligt över USA i semifinalen. Men om vi nu drömmer oss tillbaka till matchen igårkväll så var det ett otroligt taggat Sverige som gick ut på isen. Dessutom hade man ingen mindre än Gustavsson i mål som stod för flera avgörande räddningar. Svensken blev dessutom utsedd till matchens bästa spelare, något han givetvis förtjänade.

2 mål i boxplay

Något som gjorde att matchen länge såg ut att bli en förlust för juniorkronorna var deras effektivitet gällande att dra på sig utvisningar. Detta blev dock ett recept som skulle innebära att man kunde ta sig relativt enkelt till final. I såväl 2-0 som 3-0 målen så gjorde sverige det i numerärt underläge. Dessutom punkterade man matchen med 4-0. Efter det sista svenskmålet så slappnade man av och det straffade sig direkt, två gånger om. Resultatet skrev därför till 4-0 och bragden var ett faktum.

Lördagens match blir därför en riktig höjdare. Sverige slår underifrån mot de nordamerikanska jättarna och i ärlighetens namn finns det inte mycket som talar för Sverige.

Dock tror vi på oddsguiden att mycket kommer hänga på de individuella prestationerna. Kan Gustavsson återigen briljera, samtidigt som Dahlin & Co. Gör en heroisk insats, Ja det kan precis vad som helst hända.

Vill du spela på matchen mellan Sverige – Kanada, eller någon av de andra matcherna som finns att tillgå så rekomenderar vi att du gör dina spel på leoVegas. Just nu får du som ny spelare en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Hämta din bonus hos leovegas här!

Tagged with: