De bästa spelbolagen i mobilen med högst odds

Förr i tiden Kunde man enbart spela via Svenska spel. Idag ser utbudet en aning annorlunda ut och du har därför möjlighet att genom din telefon bläddra fram och tillbaka och hitta just det odds som passar dig bäst. Med odds i mobilen nås en helt ny dimension för odds, betting och vadslagning. Nu har du helt plötsligt möjlighet att titta på en match live samtidigt som du kan lägga odds på samma match utan att behöva springa till en spelkiosk. Hur fantastiskt är inte det? Utbudet av odds och framförallt live odds har ökat markant på senare tid och du som spelare har många valmöjligheter när det gäller odds och betting via mobil och surfplatta.

SPELBOLAG
bonus
FREE BET
recension
BESÖK

Att spelbolagen på internet dessutom har högre odds än det statliga spelbolaget gör ju inte saken sämre. Där finns idag nästan 200 registrerade spelbolag inom EU. Alla spel innehåller en rad olika bonusar beroende på hur du som spelare är. När du spelar på någon av de spelbolag som vi listat så får du en väldigt fördelaktig välkomstbonus. Denna bonus är oftast väldigt hög och för att du ska kunna ta ut din bonus så behöver du såklart omsätta den summan. Omsättningskraven skiljer sig mellan bolagen och därför kan det vara en klar fördel för dig att välja någon av de bolag som vi listat på hemsidan.

Det finns ärligt talat inte något bolag som är absolut bäst. Istället handlar det mer om vilken sorts spelare du är och vilken sorts sport du föredrar att spela på. Gillar du exempelvis att spela på hästar så kan vi varmt rekommendera Toto2. Där hittar du otroligt mycket olika odds spel från världens alla hörn. Man har dessutom en av marknadens högst odds och ett fördelaktigt omsättningskrav. I övrigt så finns det vissa hemsidor som erbjuder en rad olika bonusar till olika omsättningskrav.

Något som beräknas komma lite längre fram i tiden är olika spellicenser i sverige. Detta är ännu inte slaget i sten, men vi kan iaf förbereda oss på att någonting nytt kommer inträffa någon gång framöver. Under tiden kan du som spelare luta dig tillbaka i soffan och bläddra runt bland tänkbara odds. Du kommer garanterat hitta något som faller dig i smaken.

Bäst Odds i mobilen

Att man skulle kunna spela på odds via sin mobiltelefon ansågs för bara två decennie sen som en omöjlighet. Idag är det mer eller mindre en självklarhet och vi ser dagligen reklam överallt på olika sorters spelbolag som marknadsför sig i syfte att nå ut till dig som spelare. Därför är vi på mobilodds glada över att ha hittat hit. Vi har listat alla möjliga spelbolag från topp till tå i syfte att du ska hitta just det spelbolag som passar dig bäst.  Dessutom har vissa spelbolaget till och med lanserat en applikation som du enkelt kan ladda ner i din telefon via Apple eller Android.

Något som är viktigt att tillägga är att det inte spelar någon större roll ifall spelbolaget har en app eller inte. Idag är de flesta bolagens hemsidor mobilanpassade, vilket gör att det egentligen inte spelar någon större roll. Däremot så är det bästa med appen att det inte drar så mycket mobildata. Därför är det fördelaktigt med en app, men inget som är ett måste.

Skulle du exempelvis gå på en allsvensk match idag kommer du kunna spela på vem som gör nästa mål, vilket lag som får nästa hörna eller varför inte vilken spelare som får nästa varning. Alla dessa spelmöjligheter gör att du får det där extra pirret i magen. Genom att spela på odds i mobilen är tråkiga matcher ett minne blott! Dessutom så slipper du till en spelbutik och titta på de olika oddsen som erbjuds. Nu har du istället allt samlat i en och samma ficka. Därför spelar det ingen roll om du befinner dig på bussen, i mataffären eller i bastun. Sålänge mobiltelefonen finns nära dig, så gör oddsen det också. Spelar du på odds i mobilen då kan du till och med göra det inne på toan när du gömmer dig för barnen!

På den här sidan kan du läsa mer om alla de olika bettingsidorna. I listan nedan hittar du våra favoriter vad gäller odds och betting. Du kommer kunna välja sida efter vilken bonus som passar dig bäst. Lycka till!