Strategier för att maximera dina vinster

Alla vi som spelar har ju väldigt mycket gemensamt. Vi har under under våra vad kanske skrikit, skrattat, gråtit, kramats, ja allt möjligt under vår färd mot vinsten. Men hur många gånger har du för exempel inte hört -“Du hade bara tur när du vann”. “Hur mycket har du förlorat egentligen?” och en drös liknande kommentarer.

Det är i sig inte en jättekonstigt ställda frågor eftersom en stor del av alla spelarne spelar enbart på slumpen. Dessa låter hjärtat och framförallt känslorna styra över hur det ska bettas.

När man låter känslorna styra ens vad så överlåter man helt plötsligt allt till slumpen. Det är slumpen som vi vill komma bort från även fast den alltid kommer finnas där i bakgrunden. Det som vi spelare vill göra är att vi maximerar de fördelar som finns. Därför är det väldigt viktigt att ha en bra strategi när det kommer till att spela på odds.

Idag finns det en rad olika medel för att vi som spelare ska kunna veta så mycket som möjligt. Genom detta kan vi i längden påverka hela situationen till vår egen fördel. Och det är ju det vi alla spelare vill, för visst vore det skön att säkert och tryggt lägga vårt spel och veta att: denna lappen går in!

Något som vi alla kan vara överrens om är att oavsett så kan vi inte vara helt säkra på att ett bet går in. Däremot kan vi granska de eventuella chanserna till att vi får in vårt bet.

Strategier

Strategier för överodds

Ett väldigt enkelt exempel för hur du ska maximera dina vinster är leta reda på överodds. Det innebär att du hittar odds som är för högt satta vid en jämförelse med faktiska sannolikheter attså skall ske. Låt säga att Sveriges landslag skall möta Maltas landslag i en viktig VM-Kvalmatch. Hos de flesta spelbolagen är oddset 1.33 gånger pengarna. Vilket motsvarar att sannolikheten att Sverige vinner är 75%, det vill säga att Sverige ska vinna matchen tre gånger av fyra.

När du tittar runt bland alla olika spelsidor hittar du helt plötsligt ett odds som är 1.5o gånger pengarna och det är ett så kallat överodds. Dessa överoddsen är något som de flesta spelare bara älskar att hitta. Därför gäller det ibland att ha is i magen och inte spela på första bästa odds. Skulle det vara så att du hittar ett odds som verkligen bjuder in till spel så kan det vara läge att göra ett bet.

Säkert bett

Att spela säkert är lite lättare av alla betting strategier. Där du spelar på olika resultat hos olika spelbolagjust för att spelbolagen kan ha olika odds på matcherna. Skulle du till exempel ha 2.20 i odds på att hemmalaget vinner matchen på ett spelbolag. Och sedan hitta ett odds där bortalaget har 2.20 i odds på ett annat spelbolag vinner du pengar oavsett hur resultatet blir. Om du satsar samma summa det vill säga.

Vilken strategi ska jag använda?

Det är sådan där små saker som gör att du får en liten fördel och börjar vinna mer pengar. Utöver dessa finns det väldigt många olika bettning strategier:

Martingales Strategi: Denna strategi är vanligast inom roulettespel, men går även att använda sig av under betting. Det går till som så att du väljer att spela på exempelvis ett lag till en viss summa. Exempelvis 50 kronor till ett odds på 2.0 gånger pengarna.

Skulle ditt lag då förlora så dubblar du nästa insättning dvs. 100 kronor. Skulle ditt bet då gå in så kommer du att vinna 200 kronor. på detta sättet har du nu vunnit 50 kronor. Detta gör att du i längden alltid kommer vinna. Dock ska man vara försiktig. Om ett lag ständigt skulle förlora så kan det innebära att du förlorar alla dina pengar.

Kellys Strategi: Denna strategi innebär att du kontrollerar de utsatta oddsen. Sedan tänker ut hur stor den procentuella chansen är att du får rätt. Om ett odds skulle vara 2,50 ggr pengarna så innebär det till exempel att den procentuella chansen är 40% att ditt spel går in. Skulle du exempelvis tänka att chansen är större att det blir en vinst. Exempelvis 50% så är detta ett överodds vilket sedermera göra att du har en riktig högoddsare i förhållande till vad du själv anser.

Det finns också andra olika strategier, exempelvis: Dalembert Strategi, Fibonacci, Bet-exchange, 6-2 med många flera.

Ta dig tid att prova på olika strategier. De kommer göra att du ökar dina vinstchanser samt att du kommer få in en dimension till i ditt bettande.