Innan det är dags att välja en bettingsida att spela på, kan det vara en idé att kolla upp vilka betalningsmetoder de erbjuder. För du vill inte råka ut för att hitta ett riktigt bra odds och så har sajten inte den metod som du känner dig trygg med att använda. Här nedan går vi i på Mobilodds.com genom de vanligaste betalningsmetoderna som finns att tillgå på bettingsidor på nätet.

Välja betalningsmetod

Det är inte det enklaste att välja en betalningsmetod om du inte har klart för dig vad varje metod innebär sant vilka för- och nackdelar som finns med vardera. Oavsett vilket betalningsalternativ du väljer hos de bettingsidor som har en svensk spellicens, är du garanterad att metoderna är säkra och trygga för dig. Här kommer några av de vanligaste och populäraste betalningsalternativen:

Kreditkort 

VISA, Mastercard och Maestro är några av de vanligaste korten som används. Det är enkelt och smidigt att genomföra transaktioner med kort. Förmodligen har du använt ditt kort till att genomföra andra typer av köp på nätet. En insättning på en bettingsida med hjälp av bank- eller kreditkort fungerar på precis samma sätt. Enkelt, smidigt och snabbt!

Banköverföring 

Att använda denna metod kan vara ett bra sätt att undvika impulsiva insättningar. Det beror på att det kan ta mellan två till fem bankdagar innan transaktionen är genomförd. Fast det finns en fördel och det är att du kan begära större uttag via banköverföring än vid många andra alternativ, vilket kan vara bra om du har kammat hem en större vinst.

Trustly

Är en metod som de flesta bettingsidor erbjuder idag. Denna metod fungerar som en länk mellan bettingssidan och ditt bankkonto. Genom att verifiera dig digitalt kan du snabbt skicka pengar mellan bankkontot och spelkontot.

SPELBOLAG
bonus
FREE BET
recension
BESÖK

Zimpler

Zimpler är faktiskt en betalningsmetod som är framtagen just för spel på nätet. Metoden är perfekt för dig som föredrar att använda dig av mobilen när du bettar. Med denna metod kan du betala på faktura. Var noga med att hålla koll på hur mycket du spelar för, det kan lätt kännas som att det inte går åt några pengar när man använder sig av faktura.

SPELBOLAG
bonus
FREE BET
recension
BESÖK

Nätplånbok

En nätplånbok är precis som en vanlig plånbok som du brukar ha i fickan eller väskan. En nätplånbok fungerar som ett konto du måste fylla för att sedan därifrån göra en överföring till ditt spelkonto. Några av de populäraste e-plånböckerna är Neteller, Skrill och PayPal. Dessutom behöver du inte uppge några känsliga person- eller kontouppgifter direkt till spelsidan, istället anger du dina nätplånboksuppgifter.

Swish

Ett sätt som har blivit allt vanligare att använda på bettingsidor och även riktigt populärt bland svenska spelare är betalningsmetoden Swish. Swish flyttar likt Trustly pengar mellan ditt bankkonto och spelkonto genom att du verifierar dig digitalt.

SPELBOLAG
bonus
FREE BET
recension
BESÖK

 

Vilken betalningsmetod passar dig bäst?

Det finns lika många typer av spelare som det finns människor som spelar. Vilken betalningsmetod som passar just dig beror av vad du är ute efter när du spelar. Faktorer som kan påverka är ekonomi, livsstil och spelstil. Nedan tar vi upp ett par påståenden samt betalningsmetoder som passar för dig som känner igen dig:

Jag vill betala mina utgifter på en och samma gång i slutet av månaden

Känner du igen dig i detta? I så fall är spel på faktura en metod som passar dig bra.

Jag prioriterar hög säkerhet och hastighet

Då kan nätplånböcker som Skrill och Neteller passa dig. Du delar på så sätt inte med dig av några bankkontouppgifter.

Jag vill ha kontroll på hur mycket jag spenderar på spel

Då rekommenderar vi banköverföring. En banköverföring tar längre tid och brukar generellt resultera i att vi tänker ett extra varv innan vi tar oss tiden att genomföra en transaktion.

Jag har en budget jag vill hålla

För dig som känner igen dig i detta rekommenderar vi betalningsmetod Paysafecard. Denna metod fungerar som ett presentkort. Du kan därmed fylla på ditt Paysafecard utefter din spelbudget.

Jag bettar helst genom min mobiltelefon

Är du en spelare som föredrar att sköta dina bets genom mobilen? Då kan Zimpler vara ett bra alternativ!

Att byta betalningsmetod

Något som kan vara bra att ha i åtanke är att du när som helst kan byta betalningsmetod. Bara för att du inledningsvis använder en typ av metod innebär det inte att du alltid måste använda den. Vid varje insättning får du möjlighet att välja vilken metod du vill använda dig av.