1xBet

På grund av vissa ändringar i licensen har denna sida inte längre tillåtelse att erbjuda sina tjänster på svenska marknaden. För information om liknande webbplatser, kolla in dessa heta sidor

Även om 1xBet är relativt färska på marknaden har de redan lockat till sig hundratusentals aktiva spelare från de andra redan etablerade spelbolagen. Faktum är att 1xBet kan erbjuda en av de mest kompletta spelsajter vi har skådat. Det är med andra ord inte särskilt förvånande att de fortsätter vinna mark i den hårt konkurrensutsatta spelvärlden.

Med en spellicens som är utfärdad på den etablerade spelön Curacao kan du som spelare utan problem ta ut dina vinster helt skattefritt, utan några som helst krusiduller. Transaktionerna sker smärtfritt oavsett om du ska sätta in eller ta ut pengar från sajten vilket betyder att du kan känna dig helt trygg när du klickar dig runt bland det massiva spelutbudet. Du kan välja att lägga dina bet på nästan varenda sport du kan tänka dig. Allt från fotboll och ishockey till vattenpolo och esport kan du vinna pengar på. Faktum är att det finns så stort utbud av sporter att man blir yr.

Odds och marknader hos 1xBet

Som vi tidigare nämnt kan 1xBet tillfredsställa även de mest kräsna spelarna utan problem. Spela på fotboll, ishockey, crossfit, volleyboll, lacrosse, hästar, schack, ja vad du än kan tänka dig har 1xBet på sin sajt. De är även väldigt stolta att kunna erbjuda fruktansvärt fördelaktiga odds vilket gör att du inte kommer att kolla åt något annat håll när du väl har börjat spela hos 1xBet.

Givetvis kan du som spelare lägga bet på de mest klassiska sporterna och spelalternativen. Tävlingar som VM, EM, Champions League och Premier League i fotbollsvärlden går utmärkt att spela på till odds som inte går att hitta någon annanstans. Du har att välja mellan klassiska 1×2, över/under, gula kort, asian handicap, listan kan göras hur lång som helst.

Är du ute efter något alldeles extra så är 1xBet spelbolaget för dig. Vi kan garantera att du aldrig kommer att tröttna på att bläddra igenom spelmarknaderna på sajten. Du hittar förutom de klassiska sporterna även spel på tuppfäktning, vattenpolo, schack, crossfit och mycket, mycket mer.

1xBet i din mobil

1xBet har till allas vår glädje lanserat en helt fantastisk app som du kan använda dig av för att lägga dina spel på när suget smyger sig på. Det är faktiskt inte speciellt många spelbolag som kan erbjuda spel via en app i dagens läge, så även här har 1xBet övertag på många av sina konkurrenter.

Det är alltså bara att fiska upp din smartphone eller surfplatta och klicka dig in på appen när du vill spela. Du kan spela var som helst på jordklotet så länge du har en internetuppkoppling och en smartphone till förfogande! Det spelar ingen roll om du har iPhone, Android eller någon annan operatör. Du hittar appen via App store, Google Play och överallt där du brukar hitta dina appar.

Kundtjänst och support hos 1xBet

Som spelare är det oerhört viktigt att känna sig trygg i att vända sig till kundtjänsten på en spelsajt med sina frågor och problem. Hos 1xBet kan du därför känna dig helt lugn. De levererar nämligen en kundtjänst som håller allra högsta klass. De erbjuder sina spelare hjälp dygnet runt varje dag hela året runt.

Vänd dig till 1xBets välutbildade och vänliga kundtjänstmedarbetare när som helst på dygnet så garanterar vi att du får svar på precis det du behöver hjälp med snabbt och enkelt. Du kan kontakta kundtjänsten via telefon, mail och live chatt. Vi rekommenderar att du använder dig av live chatten på hemsidan för att få hjälp så snabbt som möjligt. Men oavsett vad du väljer så kommer du få ett rappt och bra svar.

Avslutningsvis om 1xBet

Det är verkligen inte konstigt att 1xBet växer så det knakar. De har ungefär en halv miljon aktiva spelare på sajten i dagsläget och fler och fler får upp ögonen för detta högkvalitativa spelbolag ju längre tiden går.

Du blir verkligen inte besviken när du väl bestämmer dig för att bli medlem hos 1xBet. Det är bara att klicka dig in på sajten och bläddra igenom deras massiva utbud på sporter och spelmarknader för att förstå att det är en plats att spendera åtskilliga timmar på. Med 1xBets app till mobilen kan du enkelt lägga dina bet vart du än befinner dig på vårt jordklot.

Så gör det en halv miljon nöjda spelare redan gjort – gå in på 1xBet, öppna ett spelkonto och kom in i värmen!