Redbet

På grund av vissa ändringar i licensen har denna sida inte längre tillåtelse att erbjuda sina tjänster på svenska marknaden. För information om liknande webbplatser, kolla in dessa heta sidor

Att spela hos Redbet

De har en hemsida med enkel navigering som gör det lättöverskådligt och tydligt vad man kan göra. Högst upp på sidan så kommer man lätt åt de aktuella erbjudanden som Redbet kan erbjuda. Under denna så hittar man huvudmenyn där man väljer om man vill köra sportbetting, casino eller kanske poker. Sidan laddar snabbt, och den har snygga detaljer som gör upplevelsen trevlig. Att kunna spela sitt favoritspel online har aldrig varit enklare. Redbet erbjuder en mängd spel som håller spelaren underhållen under långa perioder. Spelen är utvecklade av stora spelutvecklare såsom NetEnt och Microgaming. Det är i praktiken en garanti för snygga spel med utmärkt grafik som försäkrar dig mycket bra spelupplevelse. Man upplever detta både på PC och Mac samt i sin smartphone.

Pokerturneringar

Redbet erbjuder dagligen pokerturneringar. Under vissa perioder förekommer lite mer speciella turneringar med unika vinster. Ett exempel är när de under perioder sätter upp en ledartavla, vilken man kan klättra på ju bättre man spelar. Det anordnas ett flertal turneringar per dag, och den spelare som i slutet är den som ligger etta på ledartavlan tar hem storvinsten. Turneringarna har en Buy in från 5.50 euro, så det funkar utmärkt att delta i turneringen även om man inte är storspelare.

Säkerhet och Support

På Redbet är man noga med säkerhet och känslig data lagras i ett format som är krypterat. Det är krypterat med användarens egna hemliga lösenord. För att ha möjligheten att garantera datasäkerheten krävs det att användaren kan uppge sitt lösenord vid utförandet av transaktioner såsom t.ex uttag av vinst. Efter att man loggat in på sajten så sker all kommunikation mellan redbet och användarens dator i krypterad form. Supporten på Redbet har öppet via telefon och chatt mellan 09:00 – 21:00. Behöver man kontakta vid andra tillfällen så är det e-post som funkar. Många av de frågor man har finner man svaret på via deras hemsida, där de listat de vanligaste frågorna.

Insättningar och uttag

Precis som för de flesta maltabaserade bolag så funkar de vanligaste metoderna för in och uttag. Man kan välja mellan Visa, MasterCard, banköverföring. Dessutom erbjuder Redbet betalningsmöjligheter via Skrill, Neteller och några fler alternativ. Man bör tänka på att avgifter kan förekomma vid insättning och uttag med vissa av metoderna. Insättningar kommer in på kontot inom någon minut, medan uttag varierar från 12 timmar och upp till 1-5 bankdagar beroende på vilken betalningsmetod man valt.