Roy Richie

Tyvärr är inte den här sidan längre tillgänglig och har dessvärre stängt ner permanent. Om du är intresserad av liknande sidor rekommenderar vi följande:

RoyRichie.com är ett varumärke som drivs och ägs av operatören BTM Entertainment Group. Som spelare kommer du här kunna räkna mig trygga och rättvisa spel då operatören går under en reglerad spellicens uträttad av den maltesiska spel myndigheten Malta Gaming Authority.

Odds hos RoyRichie

I operatörens spelutbud kommer du som spelare snabbt att finna ett brett och intressant utbud av diverse sporter, samt live betting. Genom att skrolla igenom listan av sportutbudet finner du snabbt de populära oddsspelen inom fotboll, så som Champions League, Premier League, La Liga och många fler, men även NBA, NHL, Tennis och många fler. Som spelare kommer du med andra ord kunna få ett varierat oddsspelsutbud som garanterat ger dig mer nöje på vägen.

Kundtjänst och support hos RoyRichie

Hos RoyRichie finns idag en pålitlig och serviceinriktad kundsupport till ditt förfogande alla dagar i veckan, dygnet runt. Supporten kan du lättast kontakta via live chatt, men även via e-post och telefon.

RoyRichie i mobil och surfplatta

Självklart kommer du som spelare att kunna utföra dina bet och oddsspel direkt i mobilen. Här krävs inga nedladdningar av externa applikationer, utan du kan enkelt besöka spelplatsen via den mobila webbläsaren för att sedan logga in på ditt konto precis som vanligt.