500 kronor sportbonus hos Expekt

Expekt

Sju matcher ifrån Premier League under dagen med start redan klockan 13.30 ifrån Emirates Stadium i London. Dagens hetaste match hittar vi utan tvekan senare ikväll då ett krisande Liverpool hälsar Tottenham välkomna till Anfield. Var med under hela dagen och spela på samtliga matcher hos Expekt för att ta del utav de bästa oddsen!

 

Liverpool på jakt efter årets första ligaseger

Kontrasten mellan höstens Liverpool och det lag som visat upp sig under 2017 är enorma. Det lag som under långa stunder såg ostoppbart ut under hösten ser numer ut som ett lag som hör hemma någonstans i mitten av tabellen. Om detta är en följd av att motståndarna lärt sig hur man ska möta dem eller om det är en följd av att hela laget underpresterar är en fråga alla ställer sig. Nu ställs man emot ett utav ligans skickligaste lag i form av Tottenham och en seger där kan kanske vara det som krävs för att återigen få fart på Jürgen Klopps mannar.

Tottenham är enligt många det lag som har störst chans att utmana Chelsea om titeln i år. 50 inspelade poäng och ett grundspel som känns mycket tryggt och inarbetat gör att laget känns mer stabilt än på flera säsonger. Just mot dagens motståndare, Liverpool har man dock haft det oerhört tufft genom åren och senast man vann var säsongen 2012/13.

Liverpool står i nuläget som klara favoriter trots usel form under det nya året, 2.20 gånger pengarna hos Expekt. Den som tror på en bortaseger kan göra en rejäl slant då raka 2:an går att spela till fina 3.40 gånger insatsen. Passa på att hitta dina spel hos Expekt redan nu för att undvika att oddsen sjunker alltför mycket! Just nu får alla nya spelare upp till 500 kronor extra att spela för då de gör en första insättning.

Tagged with: