Ligafotbollen är äntligen tillbaka

Vitolo

Den europeiska fotbollen rullar så sakteligen igång efter ett par veckors ledighet under julhelgerna. Serie A och La Liga står på tapeten och det är inga dussinmatcher vi har att se fram emot när julstöket ska bytas ut mot efterlängtad toppfotboll på TV. För den som föredrar engelsk fotboll finns världens äldsta fotbollsturnering att se till helgen när FA-cupen i vanlig ordning går av stapeln första helgen i januari. Spela på helgens matcher hos VIKS för de bästa oddsen!

 

Real Sociedad – Sevilla | Lördag 20.45

Två utav de mest formstarkaste lagen i ligan ställs under lördagskvällen emot varandra på Estadio Anoeta. Real Sociedad har något överraskande gått fram som en ångvält i La Liga under hösten och ligger för tillfället på en 5:e-plats, ett poäng före Atletico Madrid. På hemmaplan har man endast förlorat en match denna säsong och lag som Barcelona har redan fått känna på hur svårt det kan vara att möta Real Sociedad. Sevilla har inte vunnit på Estadio Anoeta sedan säsongen 2010/11 vilket talar för ännu en seger för laget ifrån Baskien.

Sevilla, förra säsongens Europa League-mästare, har denna säsong visat att man på allvar vill vara med och slåss i den absoluta toppen av La Liga. Fyra poäng efter suveräna Real Madrid och endast ett poäng efter Barcelona är minst sagt imponerande efter 16 spelade omgångar. Som vanligt när det kommer till Sevilla så är man oerhört svårslagna medans man på resande fot går på en del minor.

Matchen är oerhört svårtippad mellan två lag som för tillfället vägrar att förlora. Båda lagen spelade match så sent som i onsdags i den spanska cupen men det är inget som ska störa uppladdningarna. Hemmalaget står i skrivande stund i 2.35 gånger pengarna medans Sevilla ger hela 3.00 gånger insatsen. Då båda lagen kommer ifrån ett längre uppehåll så kan det vara lite trögstartat på sina håll och därför kan underspelet till 2.10 gånger pengarna vara värt en liten slant.

 

Få 1000 kronor att spela för hos VIKS!

Tagged with: