Målrikt i Europa League

Bernardeschi

Spännande vecka med några otroliga matcher i Champions League, inte minst dem under tisdagen som bjöd på helt ofattbara målexplosioner. Ikväll är det Europa League för hela slanten där det ska avgöras vilka lag som tar steget in till nästa omgång. Tottenham, Roma och Ajax är alla i spel under kvällen så se till att vara med ifrån start, mål kan utlovas även ikväll!

 

Allt eller inget för Bor. Mönchengladbach

Efter att Federico Bernardeschi dragit in en frispark av det vackrare slaget i det första mötet så kunde Fiorentina få med sig en mycket viktig 1–0 seger hem till Florens. Nu är det upp till Borussia Mönchengladbach att visa vad man kan när man ska försöka vända på detta tuffa utgångsläge. Såhär långt in på säsongen så har man spelat bättre på bortaplan än på hemmaplan, kanske är detta något som talar för att vi får se en vändning ikväll?

Fiorentina förlorade knappt i helgen när man besökte San Siro för ett möte med AC Milan. Hemma på Stadio Artemio Franchi är man otroligt svårslagna och gör även en hel del mål. 8 av de 10 senaste hemmamatcherna, alla tävlingar inräknade, har slutat med tre mål eller fler. Nu ställs man emot ett motståndarlag som inte har något att förlora vilket borde leda till en hel del bra omställningslägen.

Expekt erbjuder just nu runt 1.82 för över 2.5 mål i matchen vilket känns klart godtagbart med tanke på förutsättningarna. Fiorentina gör i stort sett alltid mål på hemmaplan och för gästerna är det bara seger som gäller om man ska ta sig vidare till nästa omgång i Europa League.

Tagged with: