Speltips Djurgarden – Sirius

Det har blivit dags för tabellettan Djurgården att ta emot Sirius på Tele 2 Arena den 10:e augusti. Vad kan vi förvänta oss av detta möte och hur lägger du dina bet på vettigaste sätt för att maximera dina intäkter, oavsett vilket lag du håller på? Det ska vi ta reda på i denna artikel.
Djurgarden vs Sirius

Matchfakta och bakgrund inför Djurgården – Sirius

Det är väl inga direkta tveksamheter kring den här matchen, om vem som är favoriten att ta hem vinsten. Vi menar att Djurgården är favorit och innehar även första platsen i tabellen.
Tidigare möten med Sirius har också i de övervägande fallen varit till Djurgårdens fördel, så det vore väldigt konstigt om man inte skulle ta hem detta.
I det senaste mötet i Allsvenskan mot Sirius den 1:a juni vann Djurgården med 2-0 och det var Jonathan Ring som i 17:e minuten gjorde 1-0. Efter att Nicklas Bärkroth kommit in i 60:e minuten tog det 28 minuter tills han gjorde 2-0 i den 88:e minuten.
Sirius är på inget sätt ofarliga och det är ett stort misstag att gå in i matchen från Djurgårdens sida med inställningen att man kommer att ta hem det här. I senaste matchen fick Sirius fler hörnor, 5 mot 2, och gjorde 10 skott mot 6, på mål. Även bollinnehavet var 60 mot 40 så helt klart finns det möjligheter att utmana för Sirius del.
Sirius har dock inte presterat bra och kommer in på planen med 5 matcher i ryggen och inga vinster, 1-4 mot Häcken, 0-2 mot AIK, 1-1 mot Malmö FF, 0-1 mot Helsigborgs IF och 1-1 mot Östersunds FK.
Vi tror med stor sannolikhet att Djurgården är så rutinerade att de inte kommer släppa fram Sirius, på något sätt, i denna match och det visar även bettingbolagens odds då dem ligger till Djurgårdens fördel.

Bettingtips Djurgården – Sirius

Sammanfattning

Helt klart finns det intressanta odds att ta del av på denna match. Vi hoppas du fått en del vägledning och bakgrund som kan ta dig vidare. Väg in våra tankar och fundera på hur du kan nyttja det du vet och hitta ett odds som passar dig och din satsning. Vi är ganska övertygade om att Djurgården kommer gå vinnande ur mötet.

Se matchen streamad hos ett bettingbolag

Undersök vilka operatörer som streamar matchen så kan du lägga ditt bet hos dem och samtidigt följa matchen direkt. Är du i Stockholm så varför inte ta sig till Tele2 Arena och uppleva matchen live. Lycka till.