Atalanta håller tätt hemma mot Benevento

Speltips serie A

Tunnsått på matcher under kvällen men vi hittar ändå en match ifrån Serie A och en ifrån La Liga som är utav intresse. I Italien så är det Atalanta som tar emot kanske hela fotbollseuropas sämsta fotbollslag, Benevento. 3 poäng är det enda som gäller för laget ifrån Bergamo. I La Liga är det ett svårtippat möte mellan Espanyol och Getafe som står på schemat. Vi har plockat ut ett spel som känns riktigt bra inför kvällens matcher!

Bethard No background

Hemmalaget plockar en trygg seger

Det är inte längre något snack om saken, Benevento håller inte för spel i högsta serien. Med 0 inspelade poäng efter 13 omgångar så är man sämst utav alla lag i Europas högsta ligor. Man har endast mäktat med 6 mål framåt och när man ikväll beger sig till Bergamo för en utav säsongens tuffaste bortamatcher så ska man inte ha mycket att hämta.

Atalanta har endast förlorat en match på hemmaplan denna säsong och det var i öppningsmatchen mot AS Roma, då med knappa 1–0. Därefter har man visat upp ett imponerande facit och har endast släppt till 6 mål bakåt på hemmaplan. Räkna inte med att ett otroligt svagt Benevento bryter den fina trenden.

 

Dagens bästa spel

Hos Bethard får alla läsare ifrån Mobilodds.com just nu upp till 1400 kronor i välkomstbonus. Det enda du behöver göra är att registrera ett konto via länken ifrån Mobilodds.com och genomföra en första insättning.

Använd bonusen till dagens bästa spel som vi plockat fram åt er. Att Benevento har problem med målskyttet vet vi alla, och att vi då erbjuds hela 1.80 på att båda lagen inte ska göra mål i kvällens match är för bra för att inte spela.

Allt annat än en säker 3-poängare för Atalanta ikväll vore en superskräll och vi går in med en medelinsats på BLGM: Nej.

Lägg ditt spel här!

 

Leave a Comment