Espanyol vs Real Betis – Överspelet synas hos LeoVegas

Real Betis under nya tränaren Quique Setien verkar inte kunna göra annat än att ställa till med målrika tillställningar. Anfall är bästa försvar lyder mottot och det har verkligen varit tydligt om man sett lagets inledning på säsongen. 6-3 förluster varvas med 4-0 vinster och att tippa en slutsegrar i Real Betis matcher är lika svårt som att sätta 13 rätt på tipset. Vad man dock vet att målen kommer falla och när erbjuds närmare 1.90 på över 2.5 mål hos LeoVegas så hugger vi med en gång!

Gott om offensiva kvaliteter i båda lagen

Espanyol brukar till skillnad från Real Betis vara diciplinerad och defensivt skickliga. På hemmaplan försöker man dock alltid gå för vinst och inte undra på det när man har några riktigt vassa pjäser att ställa upp, läs Leo Baptistao och Gerard Moreno. Mot ett Real Betis som kommer flytta upp positionerna så kan man vara 100% säker på att det kommer finnas gott om ytor att operera på för Espanyol.

I bortalaget finns där gott om matchvinnnare, inte minst Joaquin, Sanabria och Campell. Man vet om att man saknar kvaliteten i de bakre leden och att anfall är lagets bästa chans till tre poäng. Här är det inte tal om att backa hem och försvara poängen, det är 3 poäng eller inga som gäller vilket även resultatraden 5-1-3 skvallrar om.

LeoVegas med en grym sportbonus

Passa på att lägga ditt spel för kvällen hos LeoVegas då du just nu som ny spelare får upp till 1000 kronor extra att spela för då du använder länken ifrån Mobilodds.com! Gör en första insättning och få den dubblad vilket ger dig en perfekt startkassa, som du sedan kan lägga på kvällens heta match mellan Espanyol och Real Betis!

leo

Tagged with:

Leave a Comment