Premier League-omgång med bra odds!

På lördag är det äntligen dags för premier League igen och vi riktar blickarna mot King Power Stadium där Leicester City möter Manchester United. Två lag som under veckans gång åktt ut i Carabao Cups kvartsfinaler. Avspark 20:45 på King Power Stadium.

Bethard No background

Manchester mötte på onsdagen i Carabao Cup Bristol City och det var hemmalaget bristol som överraskade Mourinho och Co. Med 1-0 i den 51:e minuten. Sju minuter senare såg Unitedanfallaren och tillika Svensken Zlatan Ibrahimovic till att, genom ett stenhård projektil sätta 1-1 bakom Bristolmålvakten. Efter det trodde nog de flesta att Manchester United skulle ösa på och alltmer ta över tillställningen. Därför var det lite förvånande att det istället var Bristol Coity som tog över matchen fullkomligt och när man i den nittionde minuten satte 2-1 var det som att luften gick ur alla unitedsupportrar.

Leicester hade på tisdagen match mot ett formstarkt Manchester City men det krävdes, mycket tack vare Kasper Schmeichel ett straffavgörande för att skilja lagen åt. Där var det Manchester City som fullkomligt öste på och när matchen var avgjord så kunde Pep Gouardiola luta sig tillbaka och se framemot ännu en lottning med Manchester City inblandade.

Bra odds väntar på lördag

Lördagens match mellan Leicester City och Manchester United kommer därför bli en rejäl nagelbitare. Trots att Manchester United förlorade onsdagens match så känns det relativt givet att man kommer hämta hem tre poäng till Manchester. Däremot är det fortsatt osäkert kring Zlatan Ibrahimovic. Svensken gjorde en strålande insats i onsdagens match men det finns fortfarande osäkerhet kring honom då konkurrensen är stenhård i laget.

Vill du spela på matchen mellan Leicester City och Manchester United så har Bethard ett grymt utbud på spel i alla dess former. Just nu får du som ny kund en insättningsbonus på 100% upp till 1250 kronor.

Hämta bonus nu!

Tagged with:

Leave a Comment