Skåne vs Småland om plats 16 i Allsvenskan

TFF jsödra allsvenskt kval

Brommapojkarna och Dalkurd är nya inför Allsvenskan 2018 medan Halmstad och AFC Eskilstuna fick en kortvarig sejour i högsta serien och spelar superettan-fotboll nästa säsong. 15 lag är klara för allsvenskt spel 2018 och snart är det avgjort vilket det 16:e laget blir. Får Skåne ytterligare ett lag eller blir det småländska Jönköping som får göra sin tredje raka säsong i svensk fotbolls finrum?

Dubbelmötena har haglat senaste tiden med Playoff till fotbolls-VM i Ryssland. Sverige lyckades sensationellt nog slå ut Italien efter två bragdartade insatser. Våra grannar Danmark tog sig även de till VM även om det var mindre dramatik då Åge Hareides mannar krossade Irland i Dublin med hela 5-1.

Skåne eller Småland i Allsvenskan 2018?

Klockan 18:00 ikväll är det dags för starten på ännu ett gastkramande dubbelmöte. Visserligen kanske kvalitén inte håller riktigt samma nivå som VM-playoff men underskatta inte känslorna som uppstår när en allsvensk plats är på spel. Matchen ikväll är väldigt oviss vilket

Trelleborgs FF börjar hemma på Vångavallen ikväll och behöver få med sig ett bra resultat om drömmen om allsvenskt spel 2018 ska hållas vid liv. J Södra är svårslagna på hemmaplan och har den allsvenska rutinen från två raka säsonger i högsta divisionen.

Hämta Bonus

Det är två relativt formsvaga klubbar som ställs mot varandra även om det var 10 dagar sedan något av lagen spelade match. J Södra fick se sig omsprungna av Sundsvall i sista omgången efter att enbart ha tagit en seger på de sex avslutande matcherna. Trelleborg i sin tur gjorde en stabil säsong i superettan och hamnade på tredje plats. Trots tredjeplatsen hade skåningarna en svag avslutning med enbart en vinst på de sex avslutande omgångarna.

Spela på allsvenskt kval hos LeoVegas

Om du vill spela på den dramatiska matchen eller bara på sport eller fotboll i allmänhet är Leo Vegas ett riktigt bra alternativ. Det maxade lejonet är ett av de mer etablerade spelbolagen vilket syns i antalet marknader som erbjuds. Dessutom kan du som ny kund ta del av en riktigt fin välkomstbonus hos spelbolaget. Besök LeoVegas på direkten för en maxad spelupplevelse som är optimerad för din mobil.

leo

Tagged with:

Leave a Comment